Goods fond har dette forår bevilget støtte til 5 udgivelser

På dette forårs bestyrelsesmøde kunne Alfred Good’s Fond bevilge støtte til yderligere fem kommende historiske udgivelser ud af 19 modtagne ansøgninger.

Fondets bestyrelse har de seneste par år været nødt til at prioritere hårdt mellem ansøgningerne på grund af de begrænsede midler, der er til rådighed. Højst prioritet får de historiske udgivelser af god kvalitet, som falder tættest på fondets formål.

Hvis du ønsker at følge med i, hvilke publikationer, der udkommer med støtte fra Good’s Fond, kan du finde den aktuelle oversigt her, ligesom man kan tilmelde sig fondens nyhedsbrev via vores hjemmeside: http://www.goodsfond.dk

Om Poul Steen

Formand for Alfred Good's Fond
Dette indlæg blev udgivet i Nyheder, Udgivelser og tagget , . Bogmærk permalinket.