Good’s Fond har dette efterår bevilget støtte til to udgivelser

På dette efterårs bestyrelsesmøde kunne Alfred Good’s Fond bevilge støtte til yderligere to kommende historiske udgivelser og har dermed i år kunnet imødekomme i alt fem ud af 23 modtagne ansøgninger.

I en tid med lave renter og små udbytter, har fondets bestyrelse de seneste par år været nødt til at prioritere hårdt mellem ansøgningerne på grund af de begrænsede midler, der dermed er til rådighed. Højst prioritet får de historiske udgivelser af god kvalitet, som falder tættest på fondets formål.

Hvis du ønsker at følge med i, hvilke publikationer, der udkommer med støtte fra Good’s Fond, kan du finde den aktuelle oversigt her.

Om Poul Steen

Formand for Alfred Good's Fond
Dette indlæg blev udgivet i Udgivelser og tagget , , . Bogmærk permalinket.