Good’s Fond har i år bevilget støtte til fem udgivelser

På dette efterårs bestyrelsesmøde kunne Alfred Good’s Fond bevilge støtte til endnu tre kommende historiske udgivelser og når derfor op på 5 støttebevillinger i år ud af i alt 17 modtagne ansøgninger.

Årets støttebevillinger var i gennemsnit på 10.000 kroner hver og vil komme til udbetaling efterhånden som publikationerne udkommer.

Fondets bestyrelse har de seneste par år været nødt til at prioritere hårdt mellem ansøgningerne på grund af de begrænsede midler, der er til rådighed i en tid med lave renter og små udbytter. Højst prioritet får de historiske udgivelser af god kvalitet, som falder tættest på fondets formål.

Hvis du ønsker at følge med i, hvilke publikationer, der udkommer med støtte fra Good’s Fond, kan du finde den aktuelle oversigt her.

Om Poul Steen

Formand for Alfred Good's Fond
Dette indlæg blev udgivet i Nyheder og tagget , , . Bogmærk permalinket.